Word onze partner

Al meer dan 50 partners helpen hun klanten met herkenbaar bellen via Identity Marketing. Ben jij een ICT-, marketing- of een leadwervingsbureau? Wil je dat jouw relaties een verpletterende indruk achterlaten tijdens hun telefoonverkeer naar huidige klanten of het opvolgen van leads? Wij kunnen jouw klanten de professionele uitstraling geven om het maximale uit hun klantcontact te halen.

Aanmelden als partner

Jouw voordelen als partner

 • Vaste vergoeding per aangeleverde klant
  Als partner ben je onderdeel van het succes en daar staat uiteraard ook wat tegenover. Daarom bieden wij jou voor elke lead die daadwerkelijk klant wordt een vaste vergoeding.
 • De eerste 2 jaar een vast percentage van de omzet
  Als jouw aangedragen lead bij ons klant wordt, ontvang je de eerste 2 jaar een vast percentage van de omzet van deze klant.
 • Gratis deelname aan onze partner events!
  Daarnaast organiseren we ook gave partner events waar je aan mag deelnemen. Kortom: Een samenwerking waar iedereen blij van wordt.
Jouw klant hier?
Jouw klant
Telefoonnummer
Samsung

Ervaring van onze
partner

Bij één van onze klanten was het uitbellen met logo en bedrijfsnaam zo effectief dat ze 15% meer deals maakte uit de leads die wij voor ze hebben geworven. Sindsdien bieden wij het als bij al onze klanten aan als toevoeging op de huidige telefonie

De voordelen voor jouw klanten

 • Een extra professionele uitstraling die indruk maakt bij klanten
  Als ondernemer of marketing manager wil je opvallen en altijd iets hebben dat de concurrentie nog niet heeft. Uitbellen met logo en bedrijfsnaam valt perfect in dat rijtje.
 • Meer effectief bereik, mensen nemen sneller de telefoon op
  Vaak worden onbekende nummers niet opgenomen. Door met naam en logo uit te bellen, verhoog je het effectieve bereik met minimaal 12%.
 • De oplossing tegen ‘mogelijk spam’ in beeld
  Alle aangemelde telefoonnummers in ons platform worden gebrand waardoor het label 'mogelijk spam' vrijwel geen kans krijgt om zichtbaar te worden.
 • Zorgt voor een toename in het aantal sales.
  Door een toename in het bereik worden er meer effectieve gesprekken gedaan. Hierdoor wordt de kans op een sale aanzienlijk vergroot.
Waarom Identity Marketing?

Hoe werkt het

 • Meld je aan als partner Meld je aan als partner Via deze pagina kun je je aanmelden als partner van Identity Marketing. We nemen contact met je op en plannen een kick-off meeting in.
 • Ontvang alle tools & het partnerpakket Ontvang alle tools & het partnerpakket Graag willen we je zo goed mogelijk ondersteunen om het onder huidige klanten te kunnen aanbieden. Daarom ontvang je van ons een partnerpakket dat specifiek aangepast is op basis van jouw behoeftes en ook past bij het type klanten dat je hebt.
 • Start en verdien een leuke bonus per klant! Start en verdien een leuke bonus per klant! Als partner bieden wij jou voor elke lead die klant wordt bij ons een vaste vergoeding. Daarnaast ontvang je de eerste 2 jaar een vast percentage van de omzet.
Waar wacht je nog op?

Word onze partner

Wil je dat jouw relaties een verpletterende indruk achterlaten tijdens hun telefoonverkeer naar huidige klanten of het opvolgen van leads?
Geheel kostenloos!