Over ons

We stellen ons graag aan je voor

Identity Marketing

Wij zijn er voor iedereen en ieder bedrijf dat nooit meer onbekend wilt uitbellen. Identity Marketing maakt het mogelijk om ten alle tijden uit te bellen met logo en naam. Om de juiste aansluiting te vinden kijken wij naar het aantal telefoonnummers en het aantal uitgaande calls per maand. Hiervoor hebben wij natuurlijk al hele mooie pakketten samengesteld. Mochten deze niet voldoen aan het verbruik dan gaan we graag in gesprek om de juiste fit af te stemmen.

Geef je telefoontjes identiteit

Steeds minder mensen nemen hun telefoon op bij onbekende nummers. Iedereen is bekend met dit feit maar niemand doet er wat aan. Tot nu, want Identity Marketing heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van het telefonisch bereik. Wij geven jouw telefoontjes identiteit en zorgen voor veel leuke reacties aan de lijn en minimaal 12% extra effectief bereik!

Wij zijn een gedreven groep marketeers die met onze slimme tool jouw bedrijf nét dat extra detail geeft waardoor je de klantervaring verbetert. We willen alles zo gemakkelijk mogelijk voor je maken en nemen al het werk uit handen, en dat al vanaf 15 euro in de maand!

Ons team

Alle teamleden

Onze klanten

Wij werken sinds 2021 samen met Identity Marketing. Ons bereik is met 15% toegenomen en we krijgen hele leuke reacties van onze klanten. Door uit te bellen met naam en logo kunnen onze receptiemedewerkers effectiever hun werk doen
Giant Benelux
Eneco logo
Zonduurzaam
CliniClowns
Soly
Waar wacht je nog op?

Ons team

Start met uitbellen met jouw bedrijfsnaam én logo vanaf slechts € 15,- per maand. Verhoog je bereik met minimaal 12% in een handomdraai.

Maandelijks opzegbaar!