Hoe werkt het?

Vanaf €15,- p.m.

Uitbellen met naam en logo zonder dat je in het adressenboek staat! Binnen twee werkdagen geregeld.

 • Kies jouw pakket Kies jouw pakket Onze tool is een add-on op je huidige telefonie en werkt met iedere provider. We zijn er voor groot en klein en kan per telefoonnummer worden ingesteld. We hebben alvast 3 pakketten voor je samengesteld waaruit je kunt kiezen. Doe je als bedrijf meer dan 1.500 belpogingen per maand? Ga dan voor het maatwerk!
 • Deel je contactgegevens Deel je contactgegevens In de aanvraag online vul je je bedrijfsnaam en contactgegevens in. Dan nemen wij contact met je op om alle gegevens te verzamelen en maken we je logo op maat. Vervolgens stelt onze legal afdeling het contract op welke je online kunt tekenen. Het contract is maandelijks opzegbaar.
 • Aan de slag! Aan de slag! Nadat het contract is getekend gaat onze technical support aan de slag om de campagnes in te stellen en wordt alles getest. Als de laatste tests succesvol zijn afgerond duurt het ongeveer 24 uur voordat je kunt gaan uitbellen met je naam en logo in beeld!

Waarom Identity Marketing?

 • Voorkom irritatie door mensen die de telefoon niet opnemen
  Vaak worden onbekende nummers niet opgenomen. Door met naam en logo uit te bellen, verhoog je het effectieve bereik met minimaal 12%.
 • Meer plezier tijdens telefoongesprekken
  Je krijgt veel reacties op je naam en logo waardoor je gelijk een leuke binnenkomer hebt!
 • Minder stress door efficiënter te werken
  Niets is zo vervelend als een belangrijk telefoontje dat niet wordt beantwoord. Voorkom stress, irritatie en tijdverspilling.
 • Bespaar geld aan de lopende band
  Bereik je doelen beter en sneller door een professionele uitstraling!
Waarom Identity Marketing?

Onze klanten

Wij werken sinds 2021 samen met Identity Marketing. Ons bereik is met 15% toegenomen en we krijgen hele leuke reacties van onze klanten. Door uit te bellen met naam en logo kunnen onze receptiemedewerkers effectiever hun werk doen.
Giant Benelux
Eneco logo
Zonduurzaam
CliniClowns
Soly
Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

Start met uitbellen met jouw bedrijfsnaam én logo vanaf slechts € 15,- per maand. Verhoog je bereik met minimaal 12% in een handomdraai.

Maandelijks opzegbaar!