De 5 voordelen van een kantoorhond

Een kantoorhond kan een waardevolle aanwinst zijn voor een bedrijf, omdat ze verschillende voordelen hebben voor zowel werknemers als het bedrijf zelf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een kantoorhond:

Stressreductie

Het aanwezig zijn van een hond in het kantoor kan helpen om stress te verminderen en de sfeer op het werk te verbeteren. Het aaien van een hond kan een kalmerend effect hebben en kan helpen om werknemers te ontspannen en te concentreren.

Fysieke en mentale gezondheid

Het uitlaten van een hond kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en de fysieke conditie te behouden. Het wandelen met een hond kan ook helpen om de mentale gezondheid te verbeteren, omdat het een kalmerende werking kan hebben en kan helpen om mentale blokkades op te lossen.

Sociale verbinding

Een kantoorhond kan helpen om werknemers te verbinden en kan leiden tot een hechter teamgevoel. Werknemers kunnen samen tijd besteden aan het uitlaten van de hond of het spelen met de hond, wat kan helpen om sociale verbinding te versterken.

Productiviteit

Het aanwezig zijn van een hond in het kantoor kan helpen om de productiviteit te verhogen. Het aaien van een hond kan een kalmerend effect hebben en kan helpen om werknemers te ontspannen en te concentreren, wat kan leiden tot betere prestaties op het werk.

Klanttevredenheid

Een kantoorhond kan ook helpen om de klanttevredenheid te verhogen. Klanten kunnen genieten van het aanwezig zijn van een hond in het kantoor en het kan helpen om een vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren.

Onze kantoorhond

Bij Identity Marketing hebben ook een kantoorhond, Ted. Een vrolijke Labradoodle die altijd zin heeft om te spelen.

Ted Kantoorhond

Populaire hondenrassen in Nederland

Volgens de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland zijn de tien meest populaire hondenrassen in Nederland (in volgorde van populariteit):

  1. Labrador Retriever
  2. Duitse Herder
  3. Golden Retriever
  4. Mopshond
  5. Maltezer
  6. Franse Bulldog
  7. Jack Russel Terrier
  8. Border Collie
  9. Cavalier King Charles Spaniel
  10. Teckel

Dit zijn algemene cijfers en het is mogelijk dat de populariteit van deze rassen varieert in verschillende regio's van Nederland. Houd er ook rekening mee dat dit alleen de pure rassen betreft en niet de crossbreeds of "Designer Dogs".

Conclusie

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een kantoorhond, waaronder stressreductie, verbeterde fysieke en mentale gezondheid, verbeterde sociale verbinding, verbeterde productiviteit en verbeterde klanttevredenheid. Als u overweegt om een hond in uw kantoor te nemen, is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften en verantwoordelijkheden van het houden van een hond op het werk.

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

Start met uitbellen met jouw bedrijfsnaam én logo vanaf slechts € 15,- per maand. Verhoog je bereik met minimaal 12% in een handomdraai.

Maandelijks opzegbaar!